Huawei Duyurularına Tam Gaz Devam Ediyor

Etiketler :
huawei_GX1


Çin’in başarılı akıllı telefon üreticilerinden Huawei, ardı ardına yeni akıllı telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde haberini de yapmış olduğumuz Honor T1 tableti ve Glory 4X akıllı telefonunun ardından bu sefer orta segment olarak nitelendirilen Huawei GX1 modelini kullanıcıları ile buluşturdu.
Modelin tasarımını incelediğimizde ince ekran çerçevesi oldukça şık tasarlanmış. 161 x 84.5 x 9.2 mm boyutlarında ve 173 gram ağırlığındaki modelin bataryası ise 3500mAh gücünde.
İşlemci olarak 4 çekirdekli 1.2Ghz saat hızında çalışan Snapdragon 410 kullanan modelde 1GB RAM kullanılıyor. 8GB arttırılabilir dahili depolama alanına yer verilen GX1 modelinde 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı arka kamera ve 2MP çözünürlüğünde ön kamera buluyor.
Ekran tarafında ise 6 inç boyutunda 720p çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olan Huawei GX1 modeli ayrıca LTE ve çift sim kart desteği de sunuyor. Ayrıca modelin en önemli özelliklerinin başını çeken detay ise yüzde 10 şarj oranında eğer güç tasarruf modu açılır ise cihazın kullanım süresi 24 saate kadar çıkabiliyor.
Huawei GX1 modeli şuan için Çin’de 255 dolar etiket fiyatı ile satışa çıkmış durumda. Bakalım Huawei ilerleyen günlerde diğer bölgeler için de GX1 modelini satışa sunacak mı ?

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: