Bilgisayardaki Gereksiz Dosyalar Nasıl Silinir?

Etiketler :
Gereksiz Bilgisayar Dosyası

Gereksiz dosyalar nasıl silinir, konusunda sizlere vereceğimiz bilgilere yönelik olarak hareket ettiğiniz sürece sisteminiz üzerinde kullanmadığınız fakat faaliyet gösteren dosyaları ve uygulamaları hem görüntüleyebilecek hem de bir tıklama ile tamamını silebileceksiniz. Bugüne kadar uğraştığınız fakat sildiğiniz yanlış dosyalar yüzünden başınıza açtığınız onca dert ve tasayı tamamen unutmanızı sağlayacak olan Wise Disk Cleaner Free programı ile artık yeni bir başlangıç yapabileceksiniz. Bu başlangıç sizlerin tamamen yararına olmak üzere gelişeceği için herhangi bir sorun yaşamadan tarama işlemini yaptıktan sonra bilgisayarınız üzerinde bulunan tüm gereksiz dosyaları silebileceksiniz. Bunların yanı sıra bu gereksiz dosyaların kapladığı yerden dolayı hem sabit diskiniz rahatlayacak hem de işlemciniz daha az bir işlem yapacağı için bilgisayarınız hızlanmasına neden olacaktır. Bunlara ek olarak da işlemcinin işlemini hızlandırmaya yarayan fanınıza daha az yük yükleyeceğiniz için ısınma sorununu giderebileceksiniz.
Gereksiz dosyalarınızı silmek için Wise Disk Cleaner Free programını indirerek işe başlamanız gerekmektedir. İndirme sırasında bilgisayarınızda gördüğünüz gereksiz belgeleri sizlerde silmeye başladıktan sonra programı yükleyerek tarama işlemini başlatmanız gerekmektedir. Tarama işlemi sonrasında ise listelenecek olan dosyalar arasında kurtarmak istediklerinizi işaretleyerek kurtarabilirsiniz.
Prefetch dosyalarını silmek ile beraber artık hızlanan bilgisayarınız üzerinde işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğinizi gözlemleyince Wise Disk Cleaner Free indirdiğiniz için oldukça fazla mutlu olacağınız için geriye yönelik olarak yavaş ve oldukça fazla ısınan bilgisayarınızın değiştiğini göreceksiniz.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: