Instagram Mail Vurma (Derlenmiş)[DEV KONU]

Etiketler :
Instagram icon


Merhaba Arkadaşlar. Instagram Mail vurmayı anlatmaya çalışacağım. Mobildeyim bir kusurum olursa affola.

GEREKENLER


  1. 1-)Inandiriciligi fazla olan sağlam bir alan adı. (Free pek onermiyorum)
  2. 2-)Sitenizin SSL sertifikasının olmasına dikkat edin.(Suan mukemmel bir alan adi buldum yillik 50TL indirimde alinca sizlerle paylasacagim.)
  3. 3-) Sağlam bir mail adresi. Benim ornek adresim lnstagramhelp@aol.com (Yanıltma olarak e mail adresimde I harfi degilde küçük L kullanmışım.)
  4. 4-)Sitenizde kurdugunuz fake scripte gore fake bir mail. (Mavi tik icin asagida verecegim.)


ANLATIM

Öncelikle saglam bir host aliyoruz (.com) ve ssl sertifikasi ile guvenilirligini artiriyoruz. Bu islem attigimiz maillerin spama dusmesini engellemede rol oynayan faktorlerden bir tanesidir. Bedava ssl alma sitesini asagiya birakacagim.

Hostumuza FTP ile baglandiktan sonra, sizin begendiginiz fake scripti sitemize atiyoruz. Scriptinizde ufak degisiklikler yapacagiz. Instagram veya instagram kelimesi scriptimizde geciyorsa bu kelimelerin ilk harfini küçük L ile değistiryoruz. Spama düşmemesi icin onemli 2. faktörümüzdür.

Bunlari hallettikten sonra sıra geldi mail adresine. Saglam cogu kisinin inanacagi ve uzun olan mailler kullanirsaniz yarariniza olacaktir. Gmail kullanmayin belli bir sure sonra mailler gitmiyor. Mailimizi de aldiktan sonra sira geldi fake mail html koduna.

Bu koda dikkat edin, scriptiniz ile dogru orantili olsun. Mavi tik scripti ise mavit tik maili kullanin. Mavi tik ile vuracaksaniz, site adiniz, mailiniz hep mavi tik ile alakali olsun. Neyse html kodunu alin sitenizde kod.html adinda bir dosya olusturun kodu icine yapistirin ve kodun icinde sitenizi yazmaniz gereken bir yer olacak oraya sitenizi yazin(genelde siteadresiniz.com diye gecer) ardindan kaydedin. Kaydettikten sonra kod.html dosyasina tiklayin karsiniza html kodlarin mail'e donusmus hali gelecek. Hepsini kopyalayin ve ayni sekilde icerisinde instagram kelimesi geciyorsa ilk harfi degistirerek kucuk L yapin.

Kullanici e-postalarini instagramda rastgele bir kelime yazarak cikan profillere bakarak bulabilirsiniz. Yuksek takipcili hesaplarin cogunda e postalari mevcuttur. Detayli e posta bulmak istiyorsaniz asagida linkini verecegim.

Gerekli malzemeler elinizde olduktan sonra ve biraz bilginizle cok basit bir sekilde bu islemleri yaparsiniz. Arastirmaktan korkmayin arastirin.




2 faktör gecme ise ayni sekilde cok basit. Kurban giris yaptiginda ip adreside düşer. Ip checker dan tarattiğinizda size hangi ulkeye ait oldugunu gosterir. Vpn olarak sizlere HMA VPN PRO uygulamasini oneririm. Uygulamanin Pro Keys'lerini google da aratarak bulabilirsiniz. Herneyse, kurbanin ulkesini bulduk HMA uygulamasindan o ulkeye baglaniyoruz ardindan hesaba giris yapiyoruz.

Basarilir bir giris yaptiktan sonra hesabin e-mail adresini, sifresini, telefon numarasini ve kullanici adini hizli bir sekilde degistirdikten sonra hesabi 3 ila 5 gun arasi donduruyoruz hic acmiyoruz bu cok onemlidir.

Daha sonra hesabi acarak kullanabilirsiniz. Gerekli linkleri asagida verecegim ve ben bu islemleri android telefonumdan gerceklestiriyorum hepsini. Cunku bilgisayarim yok. Arkadaslar biraz gayret edin dusunun yapamayacaginiz hicbir sey yok. Bunu yaptigimizda da hacker falan olmuyoruz. Oyle bir dusunceye kapilmayin cunku sandiginizdan cok basit bir iş herkes yapabilir.

Sabah konuyu editleyecegim. Resimler falan ekleyecegim. Eksikleri tamamlayacagim kusuruma bakmayin simdilik.






GEREKEN MATERYALLER (ANDROID ICIN)

Free Host(Önermiyorum)

Mavi Tik Scripti Ingilizce(SERHATTHT)

MAVİ TİK Html Kodu(MertTomac)

Bedava SSL

Android FTP/SSH/LAN/Web Depolama Uygulamasi#Rootsuz

HMA VPN PRO

Detaylı e-posta bulma(Z B)

Konularini alintiladigim arkadaslara tesekkur ediyorum.


E-posta Alabileceginiz Mail Servisleri

aol.com, aim.com, att.net, sbcglobal.net, btinternet.com, btopenworld.com, talk21.com, comcast.net, cox.net, gmail.com, googlemail.com, hotmail.com, msn.com, hotmail.co.uk, inbox.com, live.com, windowslive.com, live.ca, mac.com, me.com,mail.com, yahoo.com, rocketmail.com, ymail.com, yahoo.co.uk, yahoo.ca





Hepinize İyi Geceler...

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: