Google Pagerank Arttırmanın İncelikleri

Etiketler :


Google Pagerank Arttırmanın İncelikleri


Pagerank metodu Google tarafından, sitelerin birbirleriyle orantılı olarak önemlerini yani kısaca popüleritelerini tespit etmek için bulundu. Bu metod oluşturulurken siteler arasındaki linkler baz alınarak internetteki topoloji örneklendi.Page Rank‘in ana fikri şöyledir: Eğer bir A sitesi B sitesinin linkini yayınlamışsa bunun nedeni B sayfasının A sayfası ziyaretçileri tarafından dolaşılabilecek olarak düşünülmüş olmasıdır. Bu yapıya göre A sayfası B sayfasının pagerankini yükseltmiş olacaktır.”

Pagerank nasıl arttırılır?
Sitenizin pagerank’ını arttırmada önemli bir rol oynayan Google Backlink kazanın.Google Backlink pagerank değerinizin artmasında önemli bir rol oynamaktadır.Backlink ayrıca Pagerank gibi sitenizin popülaritesini belirler.Backlink kazanmak için sitenizin reklamını bol bol farklı uzantılı sitelerden yapın.Özelliklede .edu uzantılı internet sitelerinde sitenizin reklamını yapmanız pagerank açısından Size + katacaktır.İnternetten araştırarak bu hizmeti veren birçok arkadaş bulabilirsiniz.Örneğin 15 Adet .edu sitesinde tanıtım yazısı paylaşımı sadece 5 TL şeklinde birçok kampanya olabiliyor..edu uzantılı siteler dünyanın en gelişmiş ve en çok tanınan alan adı olduğundan dolayı sitemizin pagerank artmasından önemli rol oynar.(.edu listesini internetten kolayca bulabilirsiniz…)

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

1 yorum:

  1. Sitenizi beğenerek takip ediyorum. Sürekli güncel bilgiler paylaşılmakta. Üstelik bu bilgilerde boş bilgiler değil. Hepsi gündelik hayatta işimize yarar bilgiler. Umarım bu güncelliğinizi asla kaybetmezsiniz ve birçok makalenizde bizlere ışık tutarsanız. Bu yazıda diğer yazılar kadar bilgi verici ve kalite kokuyor.

    YanıtlaSil