Xiaomi Dizüstü Bilgisayar Modelini Duyurabilir

Etiketler :
xiaomi_dizustu_bilgisayar


Çin’in önde gelen teknoloji devlerinden Xiaomi firması son yıllarda adından sıklıkla söz ettirir oldu. Piyasa ilk olarak akıllı telefon üretimi ile giriş yapan Xiaomi, ilerleyen zamanda birçok teknolojik ürüne imza attı. Özellikle akıllı telefon kısmında rekor satışlar elde ederek dünyanın sayılı firmaları arasına girmeyi başaran Xiaomi, geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız kendi işletim sistemini üreteceği yönündeki haberler ve otomobil üretimi  yapacağı hakkında söylentiler ile gündeme gelmişti. Çin’den gelen son haberlere göre ise Xiaomi bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Haberimizin görselindeki resme göre bilgisayarın dış tasarımının büyük bir ihtimal ile alüminyumdan olacağını tahmin ediliyor. Dizüstü bilgisayarın önünde her modelde görmeye alışık olduğumuz bir logo yer alıyor. Ayrıca tasarımın Macbook Air’e fazlasıyla benzediğini belirtmekte fayda görüyorum.
Modelin belirtilen teknik özelliklerine baktığımızda ise Haswell tabanlı Core i7 4500U işlemci kullanıldığını görüyoruz. 16GB RAM kullanan model, 15 inç boyunda Full HD çözünürlükte bir ekran ile gelecek. Son olarak modelin fiyata değinecek olursak 481 dolar gibi uygun ücret karşılığında kullanıcıları ile buluşmaya hazırlandığını söyleyebiliriz.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: