Delta Force Xtreme 2 Indir // Full // Tek Link

Etiketler :


Bu tür oyunları sevenler için denemelerini tavsiye edebileceğim ender oyunlardandır. Delta force serisinden bir oyun oynadığınızda zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bu oyunda da seriye bağlı kalınmaya gayret gösterilmiş. Bilindik özellikleri kaybetmemek için oyun yapımcıları bazı şeyleri değiştirme gereği duymamışlar.
Oyunda bölüm bölüm operasyonlar yaparak ilerliyoruz.Çatışmaların şiddetine bayılacaksınız.Aksiyon oyunu severler çok beğenecekler.oyunda toplam 20 bölüm var. Teker teker bölümleri atlayarak geçiyoruz.Bu bölümlerin büyük kısmını kendi kendimize tamamlamak zorunda kalıyoruz.Tabi yinede askeri destekler ile operasyonları başarılı bir şekilde yürütebileceksiniz.Yardım olarak helikopter, bot gibi desteklerle operasyonlarda size yardım ediliyor.Delta Force Xtreme 2 full indirmek isteyenler sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler.
Oyunda grafik özellikleri sizi tatmin edecek seviyededir.Görsel olarak ortalamanın üzerinde başarı yakalanmış.Ancak oyunu oynamanıza engel kötü bir özellik göremedim.Oyunun sistem gereksinimlerini aşağıda verdim. Lütfen oyunu indirmeden önce bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldırmayacağını denetleyin öyle indirin.
Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Sizler için en iyi oyun paylaşımlarını yapıyoruz.
Bize ziyaretlerinizle destek olabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Delta Force Xtreme 2 Indir // Full // Tek Link

Oyun Video *





Kurulum Ve Linkler Metin Belgesinin İçindedir. 

                                                                                           Tek Tıkla İndir ! 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: