Hangi Site Ne Kadar Ziyaret Alıyor ve Ne Kadar Tıklanıyor

Etiketler :
Gemius İnternet Ölçümleme Araştırması* Aralık ayı verilerine bakıldığında en fazla sayfa görüntülemesi trafiğine sahip site Facebook, Facebook’u hemen arkasından YouTube, Sahibinden ve Mynet takip ediyor. En Fazla kullanıcı sayısına sahip siteler ise sırasıyla Google, Facebook, YouTube, Live ve Wikipedia olarak belirlenmiş.



Kategori Olarak En Çok Trafiğe Sahip Olanlar

Haber kategorisinde en çok trafik alan sitelere bakıldığında ilk sırada Milliyet ve onu hemen arkasından Hürriyet’in takip ettiğini görüyoruz. Kullanıcı verilerine bakıldığında ise Hürriyet’in 7 milyon 450 bin kullanıcısına karşılık Milliyet’in 7 milyon 398 bin kullanıcısı bulunuyor.



Alışveriş kategorisindeki verilere bakıldığında ise Sahibinden.com geçtiğimiz aylarda da olduğu gibi bu ayda açık ara önde koşuyor. Alışveriş kategorisinde en çok trafiğe sahip diğer sitelere baktığımızda ise Gittigidiyor, Hepsiburada ve markafoni hemen arkadan geliyor.



Video siteleri verilerine baktığımızda ise şüphesiz Youtube’u birinci sırada buluyoruz. Youtube’u hemen arkasından İzlesene, Dailymotion ve Uzman TV gibi siteler takip ediyor.



Sosyal ağ site verilerine baktığımızda ise Facebook’u herkesin tahmin edebileceği üzere birinci sırada yakalıyoruz. Facebook’u hemen arkasından Twitter takip ediyor.



Kadın / Moda kategorisinde ise birinci sırada kadinlarkulubu.com yer alıyor, ziyaret verilerine baktığımızda ise aylık 28 milyon sayfa görüntülemesine sahip durumda. Onu hemen arkasından aylık trafiği 5.7 Milyon olan pudra.com takip ediyor.



Müzik kategorisinde ise TTNet Müzik, aylık 38 milyon trafik ile birinci sırada yer alıyor. Number One ise aylık 6,5 milyon trafiğiyle TTNet Müziği hemen arkasından takipte.



Oyun siteleri sıralamasında ise Travian 186 milyon trafik ile birinci sırada. 230 milyon aylık trafiğe sahip oyunskor.com ise ikinci sıradan takip ediyor.



Spor kategorisinde mackolik.com diğer aylarda da olduğu gibi bu ayda birinci sırada yerini koruyor. mackolik.com’u hemen arkasından Fanatik takip ediyor.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: