Youtube ve Yeni Arayüzü!

Etiketler :

Dünyanın en çok girilen ve eski sitelerinden biri deyince aklınıza ne geliyor? Biraz daha ip ucu vereyim, bir video sitesi. Artık Youtube olduğunu anlamışsınızdır. Youtube’a en son ne zaman girdiniz hiçbir fikriniz var mı? Ya da ne için Youtube’a giriyorsunuz. Genelde insanların Youtube’a girme nedenleri kliplerdir. Bunun dışında Youtube artık kullanıcısının ilgisini daha çok çekmek için tasarımını değiştirdi. Muhtemelen bu haber üzerine bir sekme açıp Youtube’a girmişsinizdir.
Youtube, yeni tasarımı ile artık kullanıcıyı sadece bir kategoriye değil birden çok kategoriye ve daha çok arka planda duran özelliklerine çekmeyi hedefliyor. Galiba başarmış gibi de. Çoğu kullanıcı artık bir yere takılı kalıp hep orada vakit geçirmiyor. ‘’Önerilenler’’ ve ‘’ En Popüler’’ kategorilerini sağ menüye alarak artık diğer videoları daha ön plana çıkarıp kullanıcısının ilgisini daha çok çekiyor.
Üstelik sadece şık görünümü ile gözlerinizi yormuyor aradığınızı daha kolay bulmanıza olanak sağlıyor. Lütfen bu yeni tasarım ile olan görüşlerinizi olumlu ve ya olumsuz konu altından paylaşırsanız çok seviniriz. Özellikle hangi kısımlarını beğenmediğinizi ya da hangi kısımlarını daha çok beğendiğinizi söylerseniz daha iyi olur.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

2 yorum: