Twitter Takipçi Arttırma Yöntemleri.

Etiketler :
Merhaba WebKantin ve WK sevenler. Hepimizin bildiğini twitter sürekli kendini geliştiren ve özellikle ünlülerin ilgi odağı olan bir SOSYAL MEDYA sitesi haline gelmiştir. Facebook’tan sonra işi ***üren bu site de takipçileriniz olmaz ise bir hiçsiniz. Twitter’da takipçi dediğimiz şey sizi takip edip paylaştıklarınızı gören ve bu paylaşımları kullanabilen kişilerdir. özellikle ünlülerin binlerce takipçisinin olması bizi bu sektöre yönelten başlıca sebeplerden biridir. Takipçi arttırmanın birçok yöntemi vardır şimdi sizlere bu yöntemlerden bahsedeceğiz..
1) SO-YUN-MAK : bu yöntem sadece bayanlar için geçerlidir, ha erkeklerden soyunanlarda olmuştur bknz: doğuş. ama biz erkeklere şiddetle tavsiye etmiyoruz . Neyse konumuza dönelim nedit soyunmak ? bildiğin soyunmak işte. Twitter’ın adına pek ttakılmayın orda da abazalar vardır mutlaka. Örneğin Hilal cebeci bu yolla 1 milyon takipçi yapmıştır peki Hilal cebeci gibi bir vücudunuz var ise sizde yapabilirsiniz.. Ancak işi soyunmadan giyinik olarak çözmek isteyenler için 2.ci yöntem :
2) İlginçlik – Farklılık : Birilerinin sizi takip etmesini istiyorsanız takip edilmesi gereken biri olmalısınız. Bunun içinde farklı olmalısınız. Paylaşımlarınızla resimlerinizle farkınızı ortaya koymalısınız!. Örneğin herkes hemen hemen aynı şeyleri internette dolaşan birkaç sözü ve resmi paylaşır. Ancak siz ilginç bir resim çekip sadece sizde olan birşeyi koyduğunuzda bu gün geçtikçe yayılacaktır ve takipçileriniz hızla gelmeye başlayacaktır.. Ancak ilginç olamıyorsanız bu konuda yeteneğiniz yok ise 3.yöntem..
3) Ünlü gibi olun : Ünlü gibi olun derken ünlü olmayın ama ünlüymüş gibi gösterin. özetle fake hesap açın. Yeni yeni ekranlara gelmiş aktif olarak twitterı olmayan kullanmayan kişilerin twitter hesaplarını açarsanız ve oymuş gibi davranırsanız kısa zamanda takipçi kazanabilirsiniz. Ancak bu biraz riskli hesabın kapatılma riski çok yüksektir ve mahkeme ile de uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.. Şimdi 4 ve sonuncu yönteme gelelim takipçi kasma..
 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

0 yorum: